Playboy Make The Cover

Image
Írd újra a szabályokat!... És kerülj TE a címlapra!

Szakíts a konvenciókkal, változtass az előítéleteken. Nem kell modellnek lenned ahhoz, hogy TE lehess a címlapon. Tedd, amit szeretnél, mondd ki, amit gondolsz, cselekedj úgy ahogy jónak érzed – a lényeg, hogy add önmagad!

MAKE THE COVER - FÉRFI ILLATA Playboy Make The Cover férfi illata karizmatikus és elegáns. Egy gyümölcsös, fűszeres, modern fás illat. A fejjegyben zöld alma, bergamot és kardamon elegye csábít. Ezután bontakozik ki a szív, melyben angol levendulaolaj és ibolya levelek kínálnak frissítő élményt. Tonkabab, ámbra és pacsuli ad mélységet az elegáns kompozíciónak, és teszi igazán érzékivé azt.
Fejjegy
Zöld alma
Kardamom
Zöld Bergamot

Szívjegy
Levendulaolaj
Gyümölcsös accord
Ibolya levelek

Alapjegy
Tonkabab
Ámbra
Pacsuli
Image

MAKE THE COVER - NŐI ILLATA Playboy Make The Cover női illata egy virágos-gyümölcsös-fás kompozíció életvidám aurával. A fejjegy vibráló, gyümölcsös frissességét bergamot, őszibarack és ananász adja. A szív virágos karakterét rózsa, gyöngyvirág és jázmin teremti meg, mely érzékivé, mégis modernné teszi a koncepciót. Az alapban a cédrus, az ambrofix és a szantálfa fás tónusai adnak csábító lezárást az egyedülálló illatnak.
Fejjegy
Bergamot
Őszibarack
Ananász

Szívjegy
Rózsa absolute
Gyöngyvirág

Alapjegy
Fehér cédrusfa
Ambrofix
Szantálfa
Image

TERMÉKSKÁLAMAKE THE COVER MAN EdT 30 ml
MAKE THE COVER MAN EdT 50 ml
MAKE THE COVER WOMAN EdT 30 ml
MAKE THE COVER WOMAN EdT 50 ml
Image
© Copyright 2023 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search