Cerruti 1881 Silver

Image

A Cerruti 1881 az elegancia, a szakértelem és a szabadság szimbóluma. Amikor Nino Cerruti 1967-ben megalapította divatházát megalkotta a "könnyed chic" fogalmát is. Az egyedülálló és időtlen stílust, mely olasz gyökereit a francia stílus szövi át, innovatív anyaghasználat és kifinomult szabásminták jellemzik.
Az ikonikus Cerruti 1881 férfi illat 2020-ban ünnepelte 30. születésnapját, mely alkalomból megszületett az illat új interpretációja, mely stílusos, érzéki és vibráló. Olyan mintha egy szmokingot viselnél napközben, hogy meghódítsd az egész várost!

AZ ILLAT


CERRUTI 1881 SILVER az 1990-ben bevezetett CERRUTI 1881 férfi illat újra gondolt változata.  Aliénor Massenet és Maurice Roucel parfümörök az ikonikus illat egy igazán modern, mégis intenzív interpretációját alkották meg. A modern fougere nyitányt olyan válogatott összetevők alkotják, mint zöld bazsalikom és madagaszkári gyömbér. A levendula édeskés virágillata és a madagaszkári muskátli a szívben az érzékiséget keltik életre. Az alapjegyben a pacsuli és az ámbrás-fás accord tovább élénkítik a fejjegyet.
A CERRUTI 1881 SILVER egy aromás, fás illat, amely időtlen eleganciát és charm-ot sugároz ,miközben ötvözi az erőt és a kifinomultságot. Áthatja a városi ember csendes ereje és kifinomultsága. Az illat ihletője Párizs, a szabadság fővárosa, időtlen szépsége és könnyed eleganciája, amely a párizsi lakosokat a stílus vitathatatlan nagyköveteivé teszi szerte a világon.
Image

TERMÉKSKÁLA


CERRUTI 1881 SILVER Eau de Toilette 50ml     
CERRUTI 1881 SILVER Eau de Toilette 100ml
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search