Tonino Lamborghini Lifestyle Collection

TONINO LAMBORGHINI LIFESTYLE COLLECTION

Tonino Lamborghini új férfi illatokból álló Lifestyle kollekciója - CLASSICO, ACQUA, INTENSO, PRESTIGIO, SPORTIVO, MITICO - a modern férfinak készült, hogy minden pillanatban tökéletes lehessen. A különböző kompozíciók és az illatok csomagolása egységesen a Lamborghini család időtlen kifinomultságát és egyszerű eleganciáját jelképezik.
Image
Image






A Classico egy csábító illat, mely a Tonino Lamborghini márkát ünnepli. Az itáliai gyökerekre épülő ikonikus márka megtestesíti az igazi olasz szellemiséget és szenvedélyt. Az illatot pedig egy olyan féfrinak ajánlja, aki rajong a szépért és a klasszicizmusért, megragadván ezzel Olaszország valódi esszenciáját.
Az illat citrom, lime, grapefruit és alma koktéljának frissességével nyit. A szívet fás jegyek, jázmin és gyöngyvirág alkotják. Szantálfa és pézsma kölcsönöz az alapnak karizmatikus jelleget, és teszi ellenállhatatlanná azt, akárcsak a férfi, aki viseli.
Image
Image






A férfi, aki az INTENSO-t használja egy megállíthatatlan hős, aki élete minden pillanatát intenzíven éli át, tele energiával és szenvedéllyel.
A nyitány karakterét bergamot és  Granny Smith alma erőteljes elegye határozza meg, melyet a szívben jázmin, gyöngyvirág és elegáns fás jegyek lágyítanak el. Az alap erőteljes, férfias jegyekben gazdag: szantálfa, pézsma és ámbra. Tökéletes egyensúly az autentikus és stílusos magabiztosság között.
Image
Image






Szeretsz versenyezni? Mindig készen állsz a kihívásokra? Maximális sebességen szeretnéd élni az életed? Akkor a SPORTIVO-t Neked találták ki! Nincsenek többé határok. Csak a győzelem!
A Sportivo a dinamikus és modern férfi illata. A fejjegyben citrom, grapefruit és Granny Smith alma citrus mixe nyitja az illatot. A szív kifinomult karakterét hangsúlyozza a jázmin, a gardénia és a gyöngyvirág. Végül az alapban a szantálfa meleg, keleties jegye pézsmával ötvözve zárja az illatot.  
Image
Image






A PRESTIGIO az itáliai szenvedélyt és a férfiasságot testesíti meg. Az illat a csábítás titkos fegyvere a férfinak, aki karizmatikus, magabiztos és ambiciózus.
Egy modern és kifinomult kompozíció, mely citrom és szilva frissességével nyit. A szív virágos karakterét az ibolya szirmok, a gardénia és a bársonyos fák biztosítják. Az alap igazán csábító - szantálfa, pézsma és vanília -, mely érzékien férfiassá varázsolja az illatot.
Image
Image





Az Acqua a modern, kozmopolita, mégis mindig higgadt férfi illata, akiben ott szunnyad a lázadó szenvedély.
A nyitányban a citrom és a lime frissességét a harmatos páfrány levelek fokozzák tovább. Gyöngyvirág és jázmin alkotja a szívet, melyet a bársonyos fák tesznek még érzékibbé. Az alap pézsma, szantálfa, vanília és cédrusfa elegáns elegye, mely vibrálóan férfias és megragadja a kifinomult modern férfi esszenciáját.
Image
Image





A Miticot a Lamborghini család legendás története ihlette. Egy illat a talpraesett, dinamikus férfinak, aki nem szereti ha mellőzik.
A fejjegy a citrom és a lime frissességével nyit, melyet a Granny Smith alma tesz teljessé. A szívben a bársonyos fás jegyek férfias, aromás jellegét a gyöngyvirág és az ibolya lágysága ellensúlyozza. Az alapban az érzéki pézsma, ámbra és vanília zárja az erőteljes Lamborghini illatot.
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search