Missguided

Image

Missguided Babe Power


A Missguided Babe Power energiával tölt fel, hogy jól érezd magad egész nap!

A fejjegy igazi gyümölcskoktél: grapefruit, meggy, rózsabors, ropogós alma, ananász és rebarbara. A szívben narancsvirág, rózsabors és jázmin dominálnak. Az alapot vanília, vattacukor, érzéki pézsma és ámbra adja.
Image

Missguided Babe Dreams



Álombaejtően nőies, mégis igazán Missguided.

A Missguided Babe Dreams édes ciprus illatának nyitányát bergamot, rózsabors és vörös bogyós gyümölcsök alkotják. A szívben a básonyos rózsa, az írisz és az ibolya virágos jegyei dominálnak. Az alapot pacsuli, ámbra és vanília adja.
Image

Missguided Chill Babe



A Missguided Chill Babe a fiatal, magabiztos nőknek klszült. A virágos illat málna accord, körte sorbet és citrusos jegyek elegyével nyit. A szív virágos jegyei - jázmin, ciklámen és rózsa - hidad képeznek a meleg, fás alap felé, melyben fehér pacsuli, vanília és ámbra kristályok dominálnak.
Image

Missguided Babe Oud



Ha az egzotikus illatokat szereted, akkor a Missguided Babe Oud gazdag, keleties illatával a tökéletes választás. A fejben rózsabors, bergamot, citrom és narancs dominál. A szivet muskátli, jázmin, fekete bors, rózsa és sáfrány alkotja. Az alapot ámbra, kashmír, pézsma, pacsuli, tonkabab és vetiver adja.
Image

Missguided Babe Night


Babe Night a magabiztos nők új generációjának illata.

A csábító illat citrom, narancs és zöld alma citrusos elegyével nyit. A szívet narancsvirág, jázmin és fűszeres rózsabors borítja virágba. Az alapban pézsma, vanília, cédrusfa és pacsuli zárja az illatot.
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search