Tom Tailor Exclusive

Image

Egy különleges pillanat, amit a számodra legfontosabb személlyel élsz át a legszebb emlék lesz. A Tom Tailor új illata ezekről a pillanatokról szól.
Sétálj mezitláb a parkban vagy élvezd a háztetők között beszűrődő napfényt a városban…ezek mind felejthetetlen pillanatok, s akkor a legértékesebbek, ha megoszthatod azzal, aki a világot jelenti számodra.
Az új illatpár tökéletes megtestesítője a férfi és nő közötti kapcsolatnak. Az összetevők eleganciát, érzékiséget és modernséget tükröznek. A Tom Tailor Exclusive a különleges pillanatok kifejezése, és azok felejthetetlenné tétele.

AZ ILLAT

TOM TAILOR EXCLUSIVE WOMAN – Női illat
A friss fejillat mandarin, körte, sárgabarack és feketeribizli elegye. Az érzéki szív friss virágos jegyek kompozíciója - ciklámen, gyöngyvirág és magnólia. Az elegáns alapjegy pézsma, szantálfa és mandula ötvözete.

                Fejillat: mandarin, körte, sárgabarack, feketeribizli

                Szívillat: ciklámen, gyöngyvirág, magnólia

                Alapillat: pézsma, szantálfa, mandula

TOM TAILOR EXCLUSIVE MAN – Férfi illat
A friss fejillat bergamot, grapefruit és gyömbér ötvözete egy csipetnyi mentával fűszerezve. A szívben alma, sáfrány és levendula valódi férfiasságot ígér. Az alapban fűszeres érzéki elemek dominálnak - ámbra bőr, pézsma, pacsuli.

            Fejillat: bergamot, grapefruit, menta, gyömbér

            Szívillat: alma, levendula, ananász, sáfrány

            Alapillat: ámbra, bőr, szantálfa, pacsuli, pézsma

TOM TAILOR EXCLUSIVE WOMAN & MAN – Üveg és csomagolás

A női és férfi üveg formája tökéletes párt alkot. A férfi illat sötétkék üvege  visszaköszön a halvány rózsaszín női flakonon is, melyet tovább díszít az üveg nyakán lévő papírszalag, mely elegáns jegyzetpapírra emlékeztet az illat nevével fémjelezve. A férfi illat elegáns ezüst kupakja tökéletes kiegészítője a letisztult formának.

Image
Tom Tailor Exclusive M Deo NS 75 ml
Tom Tailor Exclusive M EdT 30ml
Tom Tailor Exclusive M EdT 50ml
Tom Tailor Exclusive W Deo NS 75 ml
Tom Tailor Exclusive W EdT 30ml
Tom Tailor Exclusive W EdT 50ml
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search