Jennifer LopezJennifer Lynn López, általában csak Jennifer Lopez, becenevén J.Lo (New York, 1969. július 24. –) Puerto Ricó-i származású amerikai énekes, színésznő, táncos, divattervező és producer. A világ egyik legsikeresebb énekesnője Madonna mellett.

A Forbes magazin szerint 2012-ben a világ legbefolyásosabb híressége. 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta. Karrierje során már jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is.
 
Jennifer Lopez a táncóráira kénytelen volt saját maga megkeresni a pénzt. Így került a Manhattan - i tánc klubba, innen a videoklippekhez, majd a sorozatbeli szerepekhez. Hála a tehetségének további szerepekhez jutott, és a sikersorozata 1998 - ban indult el, amikor a Selena című filmben kapott szerepet. A debütáló album 1999 - ben jelent meg, és hosszú ideig a zenei játszólistát elején volt.

A divat világa a Jlo by Jennifer Lopez néven ismeri. Tervezett farmereket, öveket, alsóneműt, kabátokat, trikókat és pénztárcákat. Az első Jennifer Lopez parfüm, a Glow by Jlo nagyon nagy sikereket ért el, ugyanúgy, mint a rá következők.

Image
© Copyright 2021 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search