ESPRIT Woman & ESPRIT Man

Image

MUTASD MEG MILYEN SZÍNES EGYÉNISÉG VAGY!


Mutasd meg, ami első pillantásra rejtve marad! Az új ESPRIT illatok kifejezik színes egyéniséged. Olyan férfiaknak és nőknek szól, akik meg akarnak lepni másokat vidám, életigenlő optimizmusukkal, mert az illat, amit viselsz legyen olyan mint TE – játékos vagy akár szenvedélyes.

ESPRIT WOMAN – AZ ILLAT


A virágos jegyek összjátéka nőies könnyedséget ad az ESPRIT WOMAN-nek. A fejillatban a mandarin gyümölcsössége egy leheletnyi gyöngyvirággal és egy csipetnyi rózsaborssal olvad össze.  A szívben a rózsaszín bazsarózsa bontakozik ki, melyet az őszibarack gyümölcsössége ölel körül. Az alapillat melegségét a pézsma, a cédrusfa és a fehér ámbra ötvözete adja. Az illat kifinomultságot sugároz, és a modern kompozíció finom, játékos karaktere viselője valódi nőiességét hangsúlyozza.


Fejillat: mandarin, gyöngyvirág, rózsabors
Szívillat: rózsaszín bazsarózsa, őszibarack
Alapillat: pézsma, cédrusfa, fehér ámbra
Image

ESPRIT MAN – AZ ILLAT


AZ ESPRIT MAN aromás illatkompozíció gyümölcsös, vizes és fás jegyek ötvözete.  A fejillatban a tengeri szellő az alma és a bergamot gyümölcsösségével párosul. A kifejező szívben a moszatpáfrány, a gyömbér és a vetiver elegye hódít meg. A férfias alapjegyet pacsuli, moha, pézsma és száraz fás jegyek alkotják. AZ új Esprit férfi illat egy dinamikus illat, ami kifejezi férfiasságod és impulzivitásod.


Fejillat: bergamot, alma, tengeri szellő
Szívillat: Moszatpáfrány, gyömbér, vetiver
Alapillat: pacsuli, moha, pézsma, száraz fás jegyek

Image

AZ ÜVEG


Az ESPRIT úgy alkotta meg az új illatok üvegét, mind designban mind színek tekintetében, hogy azok kiemeljék viselője személyiségének valódi karakterét. Egyszerre modern és meglepően dinamikus.  A színes blokkok azt a sokoldalúságot és élénkséget jelképezik, amit az illat koncepciója is közvetít. A feltűnő design a színes elemekkel emellett megtestesíti az ESPRIT márka szellemiségét is.

A TERMÉKSKÁLA


Esprit Woman Eau de Toilette 20 ml
Esprit Woman Eau de Toilette 40 ml

Esprit Man Eau de Toilette 30 ml
Esprit Man Eau de Toilette 50 ml
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search