Esprit Essential

Image

ESPRIT ESSENTIAL- Érezd jól magad!


Az év első meleg napsugarai simogatják bőrödet, madárcsicsergés jelzi, hogy új nap virradt, vagy a kedvenc dalodat játssza a rádió,– néha a legegyszerűbb dolgok teszik különlegessé a mindennapokat, és késztetnek arra, hogy érezzük jól magunkat! Esprit Essential ezeket a pihentető, jó pillanatokat ragadja meg. Nap, mint nap.

ESPRIT ESSENTIAL FOR HER


Letisztult és nőies. Lágy, könnyed virágos gyümölcsöség uralja a fejillatot, mely gránátalma és feketeribzili találkozása. A gyümölcsös elegy az élet élvezetét szimbolizálja. A szívből bazsarózsa, magnólia és lótuszvirág tökéletes összhangja árad.  Az alapban pézsma, cédrusfa és fehér ámbra meleg árnyalatai ölelik körül a nőies illatkompozíciót, mely visszafogott kifinomultságot áraszt, erőt és optimizmust sugallva.


Fejjegy: gránátalma és jeges feketeribizli
Szívjegy: bazsarózsa, magnólia, lótuszvirág
Alapjegy: pézsma, cédrusfa, fehér ámbra
Image

ESPRIT ESSENTIAL FOR HIM


ESPRIT ESSENTIAL for him nem egy hétköznapi illatkompozíció; meglepően férfias – fás akkordok egy cseppnyi virágos-gyümölcsöséggel megbolondítva. A fejjegyben zöld ibolya levelek, málna és bergamot biztosítja az illat tiszta karakterét. A szívben ibolya, gardénia és írisz harmóniája teremt erő, lehengerlő hatást.  Az alapban szantálfa, vanília és pézsma adja a férfias lezárást. ESPRIT ESSENTIAL for him egy modern és vibráló illat, mely könnyed és merész jegyek kombinációja.

Fejjegy: ibolya levelek, málna, bergamot
Szívjegy: ibolya, gardénia, írisz
Alapjegy: szantálfa, vanília, pézsma
Image

TERMÉKSKÁLA


Esprit Essential for her EdP 20 ml
Esprit Essential for her EdP 40 ml
Esprit Essential for him EdT 30 ml
Esprit Essential for him EdT 50 ml
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search