Christina Aguilera Signature

Image

Provokatív és csábító. Christina Aguilera szexi, magabiztos kisugárzásával, tehetségével és stílusával lehengerlő hatással volt és van is rajongóira. Most új illatával kívánja magára vonni a fiatal lányok figyelmét, és megmutatni nekik, hogyan lehetnek érzékiek és csábítók.
Mitől érzed magad szexinek?

Néha elég egy csodáló pillantás és egy mosoly, lehet hogy egy új ruha az, ami szexivé varázsolja megjelenésedet. De az is előfordulhat, hogy a legjobbnak, a legmagabiztosabbbnak, legszexibbnek akkor érezd magad, amikor csupán kedvenc illatodat viseled, mert néha elég az is, ha nem is viselsz mást!
Sokak szerint ha valaki megtalálja a számára tökéletes illatot, akkor az növeli magabiztosságát is. És magabiztossága pedig a kisugárzását fokozza. Néha az illat szelleme, az hogy egy sztár, mint Christina Aguilera, illatát viselhetjük, tesz minket igazán érzékivé, elragadóvá, magabiztossá és őrjítően szexivé.
És hogy hogyan?  Egy igazán modern,játékos illattal.

AZ ILLAT

A fejjegyet ízletes egzotikus gyümölcsszörbet, tangerine és feketribizlia tea alkotja, mely energiával tölt fel, hogy elérd céljaid.

A szívjegy ultranőies illatát a jázmin, a bazsarózsa, és a lédús szilva adja, mely tükrözi Christina ragyogó nőiességét.

Az alapjegy  pézsma, ámbra, különböző nemes fák és krémes vanília elegye, mely érzékivé, csábítóvá varázsolja az illatot.

Image

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

A csomagolás és a hírdetési anyag igazán nőies és vonzó. Az üveg karcsú alakja kifinomult akárcsak maga Christina Aguilera. Az üveget csipkeminta díszíti, ami visszaköszön a hírdetési anyagon is.

Az elragadó, csipkés megjelenés és Christina Aguilera személyisége az, ami érzékivé, játékossá, nőiessé teszi az illatot, s nők millióit inspirálja világszerte arra, hogy érezzék magukat magabiztosnak és elragadónak!

TERMÉKSKÁLA

Christina Aguleira Signature EdP 15 ml
Christina Aguleira Signature EdP 30 ml
Christina Aguleira Signature EdP 50 ml
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search