Christina Aguilera Woman

Image
Christina Aguilera felnőtt ahhoz, hogy összhangban legyen saját magával, saját nőiességével. A Womant, a legújabb illatot Christina Aguilerától, ugyanaz a magabiztosság inspirálta, amit Christina önmagában érzett és az az érzéki nőiesség, amit egy nő képes sugározni önmagából.   
“Ahogy telnek az évek, egyre jobban meg tudom fogalmazni, mit jelent számomra nőnek lenni.”- mondja Christina. „Amikor egy nő összhangban van önmagával, akkor személyisége erőteljesebb, magabiztosabb és érzékibb és garantáltan nem marad észrevétlen.”
“Azért alkottuk meg a Woman-t, hogy a bennünk rejlő valódi nőt ünnepeljük” - teszi hozzá Christina. “Bátorítani akartam a nőket, hogy érezzék magabiztosnak, erősnek és érzékinek magukat, s ez inspirálja őket arra, hogy engedjék szabadon szárnyalni nőiességüket.
Christina Aguilera legújabb illata a nőiesség esszenciáját ünnepli – elbűvölő kombinációja az éltető vibrálásnak és az igazi érzékiségnek. Christina szeretné, ha minden nő képes lenne önmaga legjobb formájában tündökölni.

AZ ILLAT

Christina gondos körültekintéssel választotta ki azokat az összetevőket, amik számára elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy nő szabadon NŐNEK érezhesse magát és felfedezhesse magában az eleganciát és belső erejőt.
Christina Aguilera Woman nyitánya vibráló gyümölcsök, mint lédús ananász, aranyló körte és az éltető rózsabors köszöntése. A ragyogó, gyümölcsös jegek erőteljes kezdetet biztosítanak az igazi magabiztossághoz vezető úton.
A szívben a fehér virágos jegyek, mint például a fehér magnólia dominálnak. A nőiesség örök és félreérthetetlen szimbólumaként a magnólia egyike a legrégebb óta ismert virágoknak. Friss illatával a nőkben rejlő belső erőt jelképezi, míg a lágy, bársonyos szirmok finoman cirógatják bőrödet.
“A magnólia azért olyan fontos, mert számomra, az élet eredetét, a szépséget, a termékenységet és a tökéletességet jelképezi. - mondja Christina. Ezek a tipikusan női fogalmak mindig fontosak voltak, s jelenlegi élet periódusomban még fontosabbá váltak számomra”.
Évszázadok óta nagyra becsült kincs, az aranyló ámbrás jegy az alapillatban, mely mint a csábítás eszköze mélységet ad az illatnak. A pézsma kulcsösszetevője a Christina Aguilera parfümöknek, hiszen érzéki és hosszan tartó hatást biztosít, emellett tökéletes befejezése az illatkollekció minden darabjának.  
 
Image

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

Az elegáns és luxust sugárzó üveg a női test vonalait idézi. A doboz, mely aranyló csipke motívumával az előkelőséget, a luxust szimbolizálja, szándékosan ellentétben áll az illat vibráló, meleg, érzéki összetevőivel. 
Christina Aguleira Woman EdP 15 ml
Christina Aguleira Woman EdP 30 ml
Christina Aguleira Woman EdP 50 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search