Christina Aguilera Red Sin

Image
Idén ősszel Christina Aguilera ellenállhatatlanná varázsol minden nőt új illatával a Red Sinnel. Benne van minden, ami egy nőt csábítóvá, elragadóvá tesz, s amitől büszke lesz nőiességére. A vörös szín az, ami képes megváltoztatni a nők kisugárzását, ártatlan kislányból, igazi vad csábítóvá varázsol .  Ezzel a mély, intenzív színárnyalattal egy nő képes bárhol a figyelem központjába kerülni.
“Hiszek abban, hogy a vörös több mint egy szín.” mondja Christina. “Ha vöröset viselsz sokkal szexisebbnek és magabiztosabbnak érzed majd magad. Ezért született meg a Red Sin – hiszen imádom a vörös színt, mely kívánatossá és egyszerűen ellenállhatatlanná tesz”
A Red Sin a tökéletes kiegészítő annak a nőnek, aki fel akarja fedni csábító oldalát. Ezzel az édes illattal úgy érezheted nincsenek határok, bármit elérhetsz, amire csak vágysz.

AZ ILLAT

Red Sin egy igazi érzéki illat, melyet Christina csábító igazán nőies személyisége, és a vörös szín iránti szenvedélyes rajongása ihletett.  A Red Sin felfedi csábító oldaladat, mely ott szunnyad minden nőben. 
A Red Sin elragadja az érzékeket a vörös fej és szívjegyekkel. Az édes nyitányában a vörös alma a bársonyos fahéj illatával igazi szexis érzékiséggel tölt el.
A szívjegy lágyságot hoz a vörös ciklámennel, melyet úgy is ismerünk, mint a szerelem szent virága.
Az alapjegyben a pézsma lággyá és ellenállhatatlanná teszi viselőjét.  A Red Sin csábító erejét a krémes, és egzotikus szantálfa, illetve a fűszeres vörös gyömbér tovább növelik.
 
Image

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

A csomagolás a vörös csipkemintával is tükrözi azt a csábító, ellenállhatatlan erőt, amit az illat képvisel. Az üveg, akárcsak az első Christina illat esetében a női test formáját követi gömbölyded, lekerekített vonalaival. A vörös csipkeminta igazán vonzóvá és ellenállhatatlanná teszi, míg a fekete szalag az üveg nyakán megkoronázza az igazán nőies, luxus érzést kölcsönző designt.
Christina Aguleira Red Sin EdP 15 ml
Christina Aguleira Red Sin EdP 30 ml
Christina Aguleira Red Sin EdP 50 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search