Christina Aguilera Touch of Seduction

Image
A Touch of Seduction-t Christina Aguilera saját belső utazása inspirálta, azok a pillanatok amikor a legcsábítóbbnak és érzékibbnek érezte magát.
“Minden nőt arra szeretnék ösztönözni, hogy bátran mutassák meg csábító oldalukat és találják meg az utat önmagukhoz, hogy magabiztosabbak és csábítóbbak lehessenek.” mondta Christina. “Az új illatom megtestesíti azt a luxus érzetet, amely olyan, mintha bársony cirógatná a bőrödet.” Christina Aguilera új illatával minden nőt arra inspirál, hogy bátran mutassa meg érzéki, csábító oldalát. Az illat luxus érzetet kelt, akárcsak bársony simogatná bőrödet."

AZ ILLAT

A Touch of Seduction megalkotásakor Christina gondosan ügyelt arra, hogy csak olyan csábító összetevők kerüljenek az illatba, melyek képesek kifejezni egyszerre a szenvedélyt és a romantikát.
A Touch of Seduction nyitányába frézia, málna és licsi kombinációja az édes gyönyör érzetét nyújtja.  Az illat szívében a virágok dominálnak; cukrozott rózsa, írisz és ragyogó lonc alkotják a csábító és édes illatot. Rózsa és vanília a csábítás két ősi szimbóluma – tökéletes esszenciája annak, ami a Touch of Seduction képvisel. Ezeknek a csábító jegyeknek a kombinációját tovább erősíti a krémes szantálfa érzékisége és a pézsmás accord szexi mivolta, mely ellenállhatatlan és bársonyos érzetet kelt a bőrön.
Image

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

A Touch of Seduction a klasszikus Signature illat üvegét idézi modernizált formában, mely egy gyönyörű női, homokóra alakot formáz.
Az elegáns cukrozott rózsaszirmok, mely a Touch of Seduction fő alkotóeleme, bársony virág formájában köszön vissza az üvegen; ez az ikonikus elem tovább hangsúlyozza az illat csbító erejét és idézi fel azt, ahogy a bársonyos virágszirmok cirógatják a bőröd. Az új csomagolás életre kelti az inspirációt az illat mögött; ahogy a cukrozott rózsa szirmok körül ölelik az női alakot, életre keltve a szenvedélyt és lágyan előcsalogava viselője csábító oldalát, egyszerre érzékivé és elegánssá varázsolva.
Christina Aguleira Touch of Seduction EdP 15 ml
Christina Aguleira Touch of Seduction EdP 30 ml
Christina Aguleira Touch of Seduction EdP 60 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search