Naomi Campbell Pret a Porter

Image
London 2016 – Naomi Campbell erős, szexis, lélegzetelállítóan gyönyörű és sikeresebb, mint valaha. 2016 igen mozgalmas év volt a szupermodell számára: jelenleg két produkcióban az Empire-ben és az Amerikai Horror Storyban szerepel; Kate Moss-val együtt álltak Mario Testino fényképezőgépe elé a „Fashion Targets Breast Cancer”kampányfotói kedvéért. Áprilisban megkapta a Beauty Idol Award-ot a szépeség és divatvilágában elért sikereiért, illetve számos jótékonysági munkájáért. Könyve a „The Art of Beauty” nagy nemzetközi elismerést kapott. A limited gyűjtői változatot Allen Jones készítette. Most pedig a divat és stílusikon bemutatja ellenállhatatlan új illatát a Pret a porter-t .
Az elegáns virágos illat gyümölcsös jegyekkel kombinálva minden, ami Naomit egyedivé és abszolút szupersztárrá tette a divat világában az elmúlt 30 évben; karakter, személyiség, magabiztosság, trend iránti érzékenység és utánozhatatlanul csábító stílus – extravagáns, szexis, mindig elegáns és időtlen szépség. Új illatával a Pret a Porter-val a topmodell felruházza viselőjét a divat világának csillogásával és arra sarkallja, hogy merje megvalósítani, vállalni önmagát. Naomi Campbell Pret a porter – egy modernkori elixír a magabiztos nőnek, akit érdekel a divat világa.
THE FRAGRANCE
 A nőies illat fekete áfonya, friss bergamot és ízletes körte gyümölcsös jegyeivel nyit.
A szívben az érzéki rózsa dominál, melyet az ibolya és a fehér bazsarózsa selymes jegye egészít ki.
Az alapjegyben őszibarack, pacsuli kivonat és ízletes vaníliás panna cotta teszi az illatot ellenállhatatlanná és felejthetetlen élménnyé.
Image

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

Elegáns és időtlen chic: a kifinomult flakon úgy öltözteti fel az új illatot, mint egy új Pret a Porter kollekció. A kifutó fénye egyértelműen Naomira irányul, az üvegen lévő illusztráción, melyet elegáns kupak zár le. Az elegáns felirat , mely ruha címkére emlékeztet és egy igazi Pret a Porter kollekció egyik darabjává varázsolja az illatot.
Naomi Campbell Pret a porter EdT 15 ml
Naomi Campbell Pret a porter EdT 30 ml
Naomi Campbell Pret a porter EdT 50 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search