Image
“Éld át a pillanatot! Érezd a csillogást, a játékot és a csábítást.... ki tudna ellenállni az éjszaka varázsának?”

AZ ILLAT


A CAT DE LUXE AT NIGHT-ot Naomi titokzatos, macskaszerű szépsége, egyedülálló stílusa és provokatív, érzéki kisugárzása ihlette. Az illat egy igazi, frisstíő és pezsgő koktél, mely zamatos gyümölcsök, friss virágok ámbrás és fás akkordok elegye. Az eredmény egy igazi intrikus illat olyan fiatal nőknek, akik sokoldalú személyiségek és szeretik megtalálni a középutat bájos nőiességük és merész, csábító oldaluk között.

A gazdag fejjegy feketeribizli, édes őszibarack és egzotikus gyümölcsök keveréke, ez a Cat Delxe at Night pezsgő, dinamikus beveztése.
Image
A szívjegyben olyan friss virágok találhatók, mint a ciklámen és a fejedelmi bazsarózsa; igazán nőies és kifinomult illatot kölcsönöznek.
Image
Az alapjegy a puha pamutvirág, különböző nemes fák és meleg ámbra titokzatos elegye, mely az illatot érézkivé varázasolja.
Image

DESIGN ÉS TERMÉKSKÁLA

Sötét pink színű leopárd minták díszítik az üveget, melyek vonzzák a tekintet. A párducminták, melyek trendy elemei a desingnak felébresztik benned  a vadmacskát. Az üveg tetejét egy fekete, bársonyos pompom díszíti pici kristályokkal. Modern és igazán nőies: készen állsz, hogy meghódítds az éjszakát? A Cat Deluxe at Night szivárványszínekben játszó csomagolásán csillognak a párducminták. A Cat Deluxe at Night felirat fehér betűi klasszikus, fekete hátteret kaptak, mely ezáltal éles kontrasztaban áll a doboz fényes színével. "Érezd az éjszaka csábítását!”.Lépj be Naomi világába a Cat Deluxe at Night-tal  – engedd szabadon a benned szunnyadó vadmacskát!
Naomi Campbell Cat Deluxe at Night EdT 15 ml
Naomi Campbell Cat Deluxe at Night EdT 30 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search