Naomi Campbell Pret a Porter Absolute Velvet

Image
Naomi Campbell Absoute Velvet – a divatvilág legikonikusabb és isnpriálóbb szupermodellje. Naomi Prêt-à-Porter illatkollekciójának új eleme igazi luxus élményt közvetít. 

KONCEPCIÓ


Az illat közelebb repíti viselőjét Naomi Campbell csillogó divatvilágához.
Naomi Campbell soha nem riadt vissza attól, hogy valami meglepő vagy inspiráló dolgot csináljon. Habár folyamatosan képes volt megújulni, változni mégis örök ikon maradt.
Az Absolute Velvet megtestesíti mindazt, amit Naomi képvisel - divatikon, időtlen szépség, kreatív energia és elismert jótékonysági aktivista.

AZ ILLAT

Az Absolute Velvet vörös gyümölcsök elbűvölő elegyével nyit - vörös bogyós gyümölcsösk, cseresznye és gránátalma - melyet, a nashi körte és a citrusos zöld mandarin édessége bolondít meg.
NC_PAP_Velvet_top
Image
Az utazás a virágok bársonyos illatával folytatódik - a gyöngyvirág harmatos frissességet, míg a jázmin és a friss, tavaszi frissességet hozó bazsarózsa könnyedséget ad a szívnek.
Végül eljutunk az elegáns alaphoz. A pézsma, a fűszeres cédrusfa és a meleg vanílás jegyek a tonkababbal tökéletes egyensúlyt teremtenek az illatkreációban.
Image

TERMÉKSKÁLA



Naomi Campbell Pret a porter Absolut Velvet EdT 15 ml
Naomi Campbell Pret a porter Absolut Velvet EdT 30 ml
Naomi Campbell Pret a porter Absolut Velvet EdT 50 ml
Naomi Campbell Pret a porter Absolut Velvet Deo Natural Spray 75 ml
nc_pap_velvet_ps.png
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search