Naomi Campbell Cat Deluxe

Image

“Cat Deluxe. Érezd magadban a vadmacskát!”


Édes és ártatlan? Csintalan és pajkos? A kreatív újítások ereje és az önkifejezés Naomi személyiségének része. A fiatal nőies ártatlanság vagy az érzéki energia? Kihívó vagy titokzatos? Naomi megtestesíti mindezeket az ellentéteket, melyek vágyai szerint meghatározzák és mindig megújítják egyéniségét.  A modern nőiesség ikonja.  A higgadt elegancia és az egzotikus érzékiség, a provokatív és a titokzatos találkozása. A CAT DELUXE megtestesíti ezt a sokszínű személyiséget. Egyesíti az érzékiséget és a frivolságot. Magával ragadóvá, vonzóvá teszi viselőjét, mielőtt felfedné valódi személyiségét.  A megragadó illat kifejezi az érzékiség önfelfedezésének szabadságát.

AZ ILLAT


A virágos – ciprusos - gyümölcsös CAT DELUXE, a modern, trendi nők új generációjának illata.  Az illat igazán nőiesen provokatív, a merészség, az érzékiség és a kifinomultság megtestesítője. 
A CAT DELUXE megalkotásakor a cél az volt, hogy az új illat tükrözze Naomi elegáns, érzéki személyiségének és vad spontaneitásának tökéletes harmóniáját.
A fejjegyben a friss frézia és a ropogós cardamom gyümölcsös - virágos elegye vibráló lüktetést ad az illatnak.
Image
Image
A virágos szív az ibolya, a bazsarózsa és a lédús őszibarack elegye, mely édes és csábító.
Az ámbra, a fás tónusok, a pézsma, a pacsuli és a vanília keveréke melegséget, bársonyosságot kölcsönöz az illatnak, érzékivé, élettel telivé varázsolja azt.
Image

A CSOMAGOLÁS


Az üveg a női elegancia megtestesítője – egy játékos kiegészítővel. A letisztult vonalak a női érzékiségre utalnak és egyedülálló formát kölcsönöznek neki.  A szezon sláger divatja a leopárd minta köszön vissza az üvegen – a trendi részletek vonzzák a figyelmet – a kontrasztot fokozza az ártatlan fehér és rózsaszín árnyalat. Ez egy határozott invitálás, majdnem kihívás: milyen akarsz lenni ma? Vad és érzéki? Ártatlan és frivol? Minden lehetséges. Az üveg tetejét egy plüss pompon díszíti, mely trendi kiegészítője az illatnak és mosolyt csal az arcodra.
Az üveg csillogó pink csomagolást kapott. A címke színei egyszerűek, klasszikusnak mondhatók – fekete és fehér. Még számos részletet rejt a felszín.  A dombornyomott leopárd minták előcsalogatják a nőkben rejtőző vadmacskát.  Az élénk rózsaszín betűk a nőiességet hangsúlyozzák.
Naomi Campbell Cat Deluxe EdT 15 ml
Naomi Campbell Cat Deluxe EdT 30 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search