Tom Tailor By The Sea

Image

Frissítő akár egy nap a parton: TOM TAILOR BY THE SEA FOR MAN & WOMANVegyél egy mély levegőt! Csukd be a szemed! Halld a hullámok morajlását és érezd sós levegő illatát! A Tom Tailor by the Sea illatokat egy, a tengerparton eltöltött nap élménye inspirálta, a víz éltető erejével. A By The Sea minden cseppje a szabadság, a könnyed súlytalanság érzését nyújtja.

TOM TAILOR BY THE SEA FOR HERFriss levegő citrommal és az alma gyümölcsös jegyével alkotja a fejjegyet. A szívben a rózsa és a jázmin virágosságát beragyogja a napfény és átjárja a tenger frissessége. Az édes, fás alapban cédrusfa, vanília és verbéna nyújt egyedülálló illatélményt, mely megbabonáz.

Image

TOM TAILOR BY THE SEA FOR HIMA férfi illat fejjegye reviatlizáló, vizes kreáció, mely roppanós és fűszeres kombinációja a sónak és a borsmentának. Ibolya, guaiacfa és muskátli alkotja a szívjegyet. Az illatot az édes, mégis fűszeres alap teszi teljessé, szantálfával, tonkababbal és pézsmával.  Tom Tailor by the Sea a férfinak, aki a tenger szerelmese és akinek fontos, hogy rátaláljon a szabadság érzésére – akárcsak egy gondtalan parton töltött napon.

Image

TERMÉKSKÁLA


Tom Tailor by the Sea for Her EdT 30 ml
Tom Tailor by the Sea for Her EdT 50 ml
Tom Tailor by the Sea for Him EdT 30 ml
Tom Tailor by the Sea for Him EdT 50 ml
Image
© Copyright 2022 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search