Tom Tailor True Values

Image

LEGYÉL IGAZÁN ÖNMAGAD! TOM TAILOR TRUE VALUES FOR HER & FOR HIM

Szakadj ki a hétköznapok körforgásából. Szabadon az légy, aki vagy. Igazán TE. Légy hű önmagadhoz! Erre ösztönöznek az új TOM TAILOR TRUE VALUES FOR HER & FOR HIM illatok, s hogy kövesd valódi, egyedi értékeid!
A női illat virágos, gyümölcsös és zöld, míg férfi párja egy fás aromás karakter egy cseppnyi frissességgel fűszerezve. Minden egyes fújás az új TRUE VALUES illatokból azt a felszabadító érzést adja, hogy önmagad vagy.

TOM TAILOR TRUE VALUES FOR HER


Narancs levelek alkotta ízletes citrus fókuszú fejjeggyel nyit a TOM TAILOR TRUE VALUES női illata. A lágy virágos- szív egy cseppnyi gyümölcsösséggel egészül ki  - bazsarózsa, liliom, magnólia és nektarin egyesül benne. Az alapban a virágos-gyümölcsös jegyeket szantálfa, pézsma és ambergris öleli körül lágyan, elegánsan, mely belső egyensúlyt sugároz. Az illat az őszinteség és a személyiség erejét közvetíti viselőjéről.

Illatcsalád:
virágos-gyümölcsös-zöld

Fejjegy: narancs levelek

Szívjegy: bazsarózsa, liliom, magnólia, vízi liliom, narancsvirág, nektarin

Alapjegy: szantálfa, pézsma, ambergris
Image

TOM TAILOR TRUE VALUES FOR HIM


Az új TOM TAILER TRUE VALUES FOR HIM citrom, bergamot, és zöld levelek friss fejjegyével nyit. A szívben az eukaliptusz és tárkony aromás elegye a muskátli és a levendula érzékiségével párosul. Az illatot körülölelik az alap fás-fűszeres akkordjai pézsma, pacsuli, cédrusfa tonkabab. Egy igazán csábító illat, mely a belső harmónia erejét sugározza - elengedés, szabadság, visszatalálás önmagadhoz és valódi értékeidhez.

Illatcsalád férfi:
fás-aromás

Fejjegy: citrom, bergamot, zöld levelek

Szívjegy: eukaliptusz, tárkony, muskátli, levendula

Alapjegy: pézsma pacsuli, cédrus, szantálfa, tonkabab
Image

TERMÉKSKÁLA


Tom Tailor True Values for her EdP 30 ml
Tom Tailor True Values for her EdP 50 ml
Tom Tailor True Values for him EdT 30 ml
Tom Tailor True Values for him EdT 50 ml
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search