Playboy

Image

PLAYBOY FRAGRANCES FOR HIM

ENDLESS NIGHT


0 határok ∞ lehetőségek. Alkonyadtól pirkadatig a világ tele van kísértéssel és lehetőségekkel. Bármit is tartogasson számodara az éjszaka, engedd el a gátlásaidat és add át magad az impulzusnak!  Fokozd vonzerődet az Endless Night férfi illatával, és hódítsd meg az éjszaját!

TOVÁBB
Image
Image

GENERATION


Kapcsolódj ahhoz, ami igazán számít. A modern férfi a valósággal áll kapcsolatban. Itt az ideje felfrissíteni a vonzerőd és a csábítás következő fokozatára kapcsolni. A Generation férfi illattal célod a kapcsolódás, és ezzel az illattal nincs olyan cél, amit el ne érhetnél.

TOVÁBB

KING OF THE GAME


Teljes életet élsz, aminek minden egyes pillanatát képes vagy igazán élvezni. A szabályokat magad állítod fel, és mindig egy lépéssel előrébb jársz - főleg, ha csábításról van szó. Vonzó csáberődnek köszönhetően rajongók hada vesz körül. Megnyerő és magabiztos mosolyodnak pedig senki nem képes ellenállni. A játékot igazi királyként uralod.

TOVÁBB
Image
Image

NEW YORK


Ragadd meg a napot! New York szívén viseli a művészetet. A kreatívitás az utcán barangol és mindenkin keresztülárad, aki arra jár. Érezd a város lüktetését és fejezd ki magad a New York férfi illatával!

TOVÁBB

PLAY IT WILD


A városi dzsungel vad világot rejt. A sikerhez merni kell. Szabadjára kell engedned vad ösztöneidet. Nem hagyhatod, hogy mások megszelídítsenek. A Play It Wild kifejezi férfiasságodat, emlékezetessé válhatsz, és hallathatod hangodat.

TOVÁBB
Image
Image

VIP


Éld át a rendkívülit! Egy úriemberhez a széles léptek és merész kijelentések illenek. A stílus és a luxus találkozása egy igazán férfias illatban. A Playboy VIP kiemeli a férfiasságod és az eleganciád.

VIP MY STORY


Többféleképpen élhetsz kalandokkal teli VIP életet. Az My VIP Story megnyitja az inspiráló benyomások világát, amely magában foglalja a legmenőbb helyszíneket és a legizgalmasabb találkozókat. Ez az illat a férfiasság vad és merész oldalát tárja fel, egy bátor és elegáns ember számára, aki készen áll, hogy a stílusát a következő szintre emelje.


TOVÁBB
Image

PLAYBOY FRAGRANCES FOR HER

ENDLESS NIGHT WOMAN


0 hataárok ∞ lehetőségek. Ha az éj leszáll, minden lehetséges. Ébreszd fel magadban az alvó csábítót és lépj ki az éjszakába! Tarthat az éjszaka bármeddig, az Endless Night női illattal a magabiztosságod, a nőiességed és a vonzerőd nem ismer határokat.

TOVÁBB
Image
Image

PLAY IT SEXY


Szexisnek lenni több, mint egyszerű csábítás - ez egy életstílus. Jelenj meg hatásosan, és utasítsd magad mögé a kezdőket! A játék elkezdődött. Most már csak idő kérdése. A szexiség nem egy múló hangulat, hanem életfilozófia. Mutasd meg valódi énedet, és hagyd, hogy nőiességed szabadon sugározzon. Fokozd nőiességedet a Play It Sexy-vel!

QUEEN OF THE GAME


Csak semmi félreértés - a játék királynője te magad vagy. Te szabod meg a saját szabályaidat. Pontosan úgy sétálsz be a szobába, ahogyan az életedet is éled: felszegett fejjel, egy mosollyal a szádon - és készen bármire. Pontosan ismered a játékot, és nem félsz annak szabályaitól: stílusosan és okosan játszol, így a konkurencia teljesen a háttérbe szorul.

TOVÁBB
Image
Image

SUPER PLAYBOY WOMAN


Engedd szabadjára a képzeleted! Tárd fel az álmaidat!  Szabadítsd fel a legvadabb fantáziáidat! Engedd, hogy az érzékiséged szabadon szárnyaljon és magabiztosságod az egekbe szökjön a Super Playboy női illatának vad forróságával és féktelen egzotikus mivoltával.

TOVÁBB

PLAY IT WILD WOMAN


Alkonyatkor a levegő felforrósodik, és a csábítók játékba kezdenek. Határozd meg a célpontot, játssz vadul és a figyelemelterelés művészetével szerezd meg, akit csak akarsz. "Mi a baj fiúk? Elvitte a cica a nyelveteket?” Játssz vadul és csempéssz egy kis tudatos csábítást szexi rutinodba!

TOVÁBB
Image
Image

VIP WOMAN


Valósítsd meg az álmod! Ragyogás, erő és magabiztosság – minden ütőlap a kezedben van, ha nőiességről van szó. A sors semmit sem ígér. Te egyedül küzdöd a csúcsra magad. Megéled, beszívod és sugárzod magadból a sikerességet. A VIP női illat a Te féktelen nőiességeddel párosuló erősségedet és csábítóerődet mutatja.

TOVÁBB

SEXY SO WHAT



Legyél nőies és merész. Az legyél, aki valójában vagy. Engedd, hogy a személyiséged virágozzon, tele legyen határozottsággal, önbizalommal. A Sexy, So What egy cseppjével érezd a belülről kifelé ható energiát és keverd össze a Play It Sexy illatával, hogy felfedezd a személyiséged eddig még rejtett oldalát!

TOVÁBB
Image
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search