Naomi Campbell Signature

Image

Naomi Campbell szorosan együttműködött a vezető Geraudan Roure Ursula Wandel parfümtel, hogy olyan illatot hozzon létre, amely tökéletesen kifejezi saját személyiségét - és hogy a nők szerte mindenütt beleszeretnek.

"Mindig is szerettem volna egy parfümöt létrehozni, számomra ez egy álom valóra vált, és remélem, hogy sok nő, aki viseli, érezni fogja ezt is, és biztos vagyok benne, hogy ez egy illat hogy senki sem fog tudni ellenállni. "

Naomi Campbell parfümje érzéki, titokzatos, erotikus ... tökéletesen közvetíti a tiszta női attrakció hipnotikus erejét ... A szerelem első látásra

AZ ILLAT

 
Fej jegyek: Fedezze fel az izgalmas, érzéki illatokat, a kínai csillag anis és a fűszeres piros paprika élénk ötvözetét Madagaszkárról, az olasz bergamottal együtt.
Image
Szívjegyek: A csábító szívében megtapasztalhatja a "Queen of the Night" drámáját, egy olyan kaktuszvirág, amely (mint Naomi maga) egzotikus karibi eredetű, és amely évente csak egy éjszaka virágzik - magnólia grandiflora, jázmin, cattleya rex orchidea és a tökéletesen érett fügének lédús, vidám gyümölcsössége.
Image
Alap jegyek: ahogy az illatot felmelegíti a szervezet - fedezze fel az erős, tartós édes bazsarózsakat: értékes Mysore szantálfa, cédrusfa és a bourbon-vanília nagyszerű érzete, amely olyan finom, hogy szinte ehető…
Image

 Az eredmény az érzékiség robbanása, stílusos provokáció: nagyon nőies és csábító. Ez az illat ünnepli az új évezredet.

Naomi Campbell szerelmi kapcsolata parfümvel nem újdonság: "Egész életemben olyan illatot keresett, amelyet egy nő természetének minden aspektusában valóban kifejezettnek éreztem: érzéki, vad, titokzatos, szexi, de mindig elegáns és - mert a nők ma sikeresek és dinamikusak – megérdemelnek egy olyan illatot, amely ugyanolyan erős, de ugyanakkor sohasem túlterhelt ... "

ÜVEG ÉS CSOMAGOLÁS

Magas és karcsú. Egyedi és modern. Erotikus és érzéki. Ezek a szavak, amelyek legjobban Naomi Campbellt írják le, inspirálták a palackot, amely az első aláírással rendelkező illatát tartalmazza ...

Teremtője, Thierry de Baschmakoff, vezető párizsi székhelyű Esthete tervezőcsoport megmagyarázza, mi inspirálta őt erre az izgalmas projektre:

"A" macska "az a szó, amely a leggyakrabban eszébe jut, amikor Naomi Campbellra gondolsz, párduc és csillag keveréke, amikor lecsúszik a járdán, így a kihívás az volt, hogy valami olyasmit hozzunk létre, amely megragadta ezt a misztikát ..."

Az érzékeny formájú flacon sima, átlátszó üvegből készült, hogy fokozza az illat pezsgő-rózsaszín árnyalatait. Az elegáns fekete felirat az üvegen megnevezi az egész világon felismerhető nevet. A palackot ezután egy lenyűgöző bronz csillámban határolják: "A köröm ötlete volt - egy kicsit veszélyes és nagyon drámai ..." karcsú ahhoz, hogy még a legkisebb kézitáskába is bejusson.

Naomi Campbell Deo NS  75 ml
Naomi Campbell EdT 15 ml
Naomi Campbell EdT 30 ml
Naomi Campbell EdT 50 ml
Image
Tags: ,
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search