Az 1968-ban alapított Esprit egy olyan nemzetközi divatmárka, amely gyökereinek köszönhetően a laza és vidám kaliforniai életmódot fejezi ki. Az Esprit inspiráló kollekciókat készít nők, férfiak és gyermekek számára kiváló minőségű anyagokból, a részletekre való odafigyeléssel.

Minden Esprit termék kifejezi a cég elkötelezettségét, hogy a fogyasztók számára az "érezd jól magad, hogy jól nézz ki" érzést biztosítsa. Az "Esprit de corps" tükrözi a cég élethez való pozitív és társasági beállítottságát, amely magában foglalja a közösséget, a családot és a barátokat – ebben a hétköznapi és laza kaliforniai stílusban, az Esprit stílusban.

Az Esprit kollekciók több mint 40 országban kaphatóak világszerte, mintegy 700 saját márkaboltban és 6.160 multibrand üzletben, beleértve a franchise üzleteket és a nagyáruházak Esprit részlegeit is. A cég két márkanév alatt forgalmazza termékeit: Esprit és edc. Az Esprit 1993-ban lett bevezetve a hongkongi tőzsdére, székhelye pedig Németországban és Hongkongban van.
Image
© Copyright 2021 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search