Tom Tailor for him for her

Image

KONCEPCIÓ

A TOM TAILOR szerint bátran mondj IGEN-t az életre és önmagadra. A Tom Tailor for him is ezeket az értékeket képviseli, hogy sportos eleganciával az élet minden kalandját átélhesd, és a Te kezedben legyen az irányítás. Mind a női, mind a férfi illat tele van magabiztossággal, és nem csupán kiegészítője viselője megjelenésének, hanem előhozza annak egyediségét is. Illatok olyan férfiaknak és nőknek, akik többet akarnak az élettől!

AZ ILLAT

TOM TAILOR FOR HER – A női illat


Egy illatkompozíció, mely tele van vidámsággal és nőiességgel.A virágos-friss illat gyümölcsös nyitányát bergamot, őszibarack és gyömbér adja. A szívnek édes mégis virágos karakterét a rózsa, a frézia és mirabell szilva adja. Tölgymoha, cédrusfa és pézsma elegye zárja az illatot.

Fejjegyek: őszibarack, gyömbér, bergamot
Szívjegyek: rózsa, frézia, mirabell szilva
Alap jegyek: cédrusfa, pézsma
Image

TOM TAILOR FOR HIM – A férfi illat


Az illat a férfiasság és az elegancia tökéletes elegye.  A fejben bergamot, tangerin és málna frissít fel, míg a szívben bazsarózsa, levendula és geránium virágos jegyei dominálnak. Ezt öleli körül az alapjegy a fűszeres lezárásért szantálfával, pacsulival és bőrrel.

Fejjegyek: bergamot, tangerine, málna
Szívjegyek: bazsarózsa, levendula, muskátli
Alapjegyek: szantálfa, pacsuli, bőr
Image

AZ ÜVEGEK


Az új illatok üvegei modern, autentikus stílust képviselnek, két időtlen színben. A női kifinomult pasztel rózsaszín árnyalata erős kontrasztban áll a férfi illat mélykék üvegével. Mindekettőre jellemző a játékos elegancia, melyet az üveg gyémánt mintázata sugall. A lekerekített és szögletes elemek tökéletes harmóniát alkot az optimista, magabiztos ilaltkompozícióval.
Image

A TERMÉKSKÁLA


Tom Tailor for him EdT 30 ml
Tom Tailor for him EdT 50 ml
Tom Tailor for her EdT 30 ml
Tom Tailor for her EdT 50 ml
© Copyright 2024 Glamour Distribution Cosmetics. All Rights Reserved.

Search